Qui som

Accenture i Cellnex Telecom han unit les seves capacitats i esforços per a fer realitat la Comunitat Open Source CityOs, estretament vinculada a la Plataforma Urbana CityOS que han desenvolupat i posat en producció a l’Ajuntament de Barcelona per tal de millorar la vida dels ciutadans gràcies a la creació de nous serveis digitals.

La Comunitat CityOS neix amb la voluntat de ser un referent global en l’àmbit de les Smart Cities, Smart Regions i projectes de Smart services en general. L’objectiu principal de la Comunitat és difondre el coneixement al voltant de CityOS a aquelles entitats, empreses i administracions públiques que puguin estar interessades en la incorporació d’elements de CityOS en implementacions Smart. Addicionalment la Comunitat esdevindrà el punt on es concentri tot el coneixement al voltant de les diferents implementacions de CityOS al món, tant a nivell de casos d’ús com de components tecnològics, per tal de multiplicar les solucions de valor basades en la plataforma.

Ambdues empreses tenen una amplia experiència en la implantació de solucions i tecnologies en l’àmbit Smart i d’entorns crítics. En aquesta unió, Accenture aporta el coneixement per a la gestió de projectes d’aquest tipus junt amb el desenvolupament de models predictius complexos i processos d’analítica avançada. Cellnex Telecom aporta el seu coneixement pel disseny i implantació de solucions Smart, garantint com a gestor d’infraestructures que les solucions tecnològiques i de comunicacions sobre les que es suporten en els diferents entorns gaudiran d’un aprovisionament i manteniment òptims.